BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL CHP İL BAŞKANLIĞI’NIN TOPLANTISINA KATILDI

25.01.2021

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İstanbul’un CHP’li belediye başkanlarının yer aldığı toplantıya katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen ve İlçe belediyelerinin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve İstanbul’un CHP’li ilçe belediye başkanları katıldı.

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu öncülüğünde yapılan toplantıda ilçe belediyelerinin karşılaştıkları sorunlar ile devam eden çalışmalar masaya yatırıldı, ilçe belediyeleri arasında işbirliği içinde yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Öte yandan belediye başkanları pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalar ve verdikleri hizmetler ile alakalı bilgi alışverişinde bulundu.