Değerli Komşularımız,

11.05.2020

Sizlere kolaylık sağlayabilmek adına emlak vergi tahsilatında online ve ATM sistemi dönemini başlatmış bulunuyoruz.

Buna göre;

Belediyemiz ana hizmet binasındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yaptığınız vergi ödemelerini -Halk Bankası ATM’lerinden T.C kimlik numarası ile ya da resmi internet adresimiz  www.kartal.bel.tr ‘de yer alan e- belediye sekmesinin altındaki e- ödeme bölümünden kolaylıkla ve güvenli bir şekilde yapabilecek,

Vergi borcunu öğrenmek isteyen komşularımız, borçlarını yine resmi web sitemiz üzerinden öğrenebilecek,

2020 yılına ait olan ‘Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergi’lerini de Mayıs ve Kasım aylarında iki taksit şeklinde ödeyebilecektir.

(Mayıs ayında yapılması gereken vergi ödemelerinin birinci taksiti için 1 Haziran son gündür)