VEYSEL CAN EBEDİYETE UĞURLANDI

22.01.2020

KKTC'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kartal'ın sevilen iş adamlarından ve Kartalspor'un eski yönetim kurulu üyesi Veysel Can için Kartal Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve 18. 19. 20. Dönem Erzincan Milletvekili Mustafa Kul, 25. Dönem Erzincan Milletvekili Erdoğan Özyalçın, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, sevenleri, yakınları ve çok sayıda Kartallı katıldı.

Veysel Can, Kartal Cemevi'nden öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aydıntepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.