KARTAL BELEDİYESİ ENGELLİ BİREYLERE YÖNELİK EKPSS EĞİTİMİ DÜZENLİYOR

20.01.2020

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ücretsiz eğitimlere katılan engelli bireyler, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) hazırlanıyor.

Engelli bireyler için 26 Nisan’da yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) girecek engelli bireyler, Kartal Belediyesi’nin cumartesi ve pazar günleri düzenlediği 8’er saatlik eğitimlerde; Türkçe, Matematik, Tarih ve Coğrafya öğreniyor.

Engelli bireylere yönelik EKPSS eğitimleri hakkında konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Engellilerimizin sorunlarını çözmek için çabalarken, bir yandan da sağladığımız eğitim desteğiyle onları yalnız bırakmıyoruz. Bu eğitimlerle beraber EKPSS’ye hazır olmalarını umuyoruz. Böylece devlet memuru olabilirler. Bu anlamda engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdürmeleri ve toplumumuza faydalı bireyler olmaları bizim en önemli önceliğimizdir.” diye konuştu.