Nazım Hikmet, Doğum Gününde Kartal’da Anılacak

14.01.2020

Kartal Belediyesi; Türk şiirinin dünya çapında tanınan ismi Nâzım Hikmet Ran’ı, 118. doğum gününde sanatçıların yer alacağı ‘Bizim Nazım’ adlı bir etkinlikle anacak.

Nebil Özgentürk’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan anma etkinliğinde; ünlü şair birçok yönüyle ele alınacak. Etkinlikte şiir, yazın, müzik, tiyatro ve sinema sanatçıları arasında; Orhan Alkaya, Grup Gündoğarklen, Melike Demirbağ ve Soner Olgun yer alacak.

14 Ocak Salı günü (bugün) Kartal Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde, saat 19.30’da gerçekleşecek etkinliğimize, tüm komşularımız davetlidir.