‘İstanbul’a Bakış’ Sergisi Sanatseverler ile Buluştu

17.10.2019

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ekim ayı kültür sanat programı kapsamında, ‘İstanbul’a Bakış’ sergisi sanatseverler ile buluştu.

Kartal Belediyesi fuaye alanında gerçekleşen etkinlikte, ressam Dilara Koz’un İstanbul temalı birbirinden farklı eseri sergileniyor. Sanatçı, ‘İstanbul’a Bakış’ adlı kişisel sergisinde, ‘şehirleri şehir yapan kültürel değerleridir’ düşüncesinden yola çıkarak, İstanbul’un tarihi yapılarını, şehir hayatının yoğunluğundan arınmış bir atmosferle yansıtıyor. Serginin açılışında konuşan ressam Dilara Koz, Kartal Belediyesi’nin kültür ve sanata olan yatırımlarını büyük bir takdirle takip ettiğini belirterek, bu anlamda kendisine ve sanatçı dostlarına destek olan Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Öte yandan, sergi 23 Ekim’e kadar Kartal Belediyesi fuaye alanında devam edecek.