ECZACIBAŞI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BÜLENT ECZACIBAŞI'NDAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

15.10.2019

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Gökhan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Eczacıbaşı CEO'su Bülent Eczacıbaşı, 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Bülent Eczacıbaşı ile Başkan Yüksel, ülkenin ekonomik konjonktürü ve ilçenin genel sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi ile özel sektör arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini, Kartal'da yeni iş alanları açılması ve piyasanın canlanması noktasında yapılacak yatırımlarda işleri kolaylaştırmak adına her zaman hazır olduklarını söyledi.

Bülent Eczacıbaşı, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel'e belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bülent Eczacıbaşı'na teşekkür etti.