BULGARİSTAN'IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSU ANGELOV'DAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

11.10.2019

Bulgaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov ve yardımcısı Peter Arabadzhiev, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i ziyaret etti. Başkan Yüksel, kendisini tebrik etmeye gelen konuklarını Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ağırladı.

Başkonsolos Angelov ve yardımcısı Arabadzhiev, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e hayırlı olsun temellilerini iletti. Başkan Gökhan Yüksel, Bulgar diplomatlara Kartal Belediyesi'nin ilçe genelindeki çalışmalarını anlattı. Ayrıca, ziyaret sırasında Bulgaristan ile yapılabilecek ortak kültür sanat projeleri de konuşuldu.

Başkonsolos Angelov, Kartal ile Bulgaristan arasında kuvvetli bağlar kurmak istediklerini belirtti. Başkan Yüksel ise Bulgaristan ile Kartal arasındaki iyi ilişkilerin devam etmesi dileklerini iletti.

Başkonsolos Angelov ve yardımcısı Arabadzhiev, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel'e belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bulgar diplomatlara teşekkür etti.