Kamuoyuna Önemle Duyurulur

20.09.2019

Bildiğiniz gibi önceki gün komşu ilçemiz Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren asfalt ve kimyasal madde üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı.

Atmosferde birikmiş kimyasalların yeryüzüne inmesi ihtimaline karşı siz Kartallı komşularımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına, Cuma-Cumartesi-Pazar günü yaşanması beklenen yağış sırasında yağmur altında kalmamasını önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Kartal Belediye Başkanlığı