BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKGÜN, BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'İ ZİYARET ETTİ

19.09.2019

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün,  Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında her iki belediye başkanı da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanı seçilmelerinden dolayı birbirini tebrik ederken, karşılıklı hediyeler taktim edildi. Başkan Hasan Akgün, Başkan Gökhan Yüksel'e 'Büyük Medeniyetlerin Büyük Kenti Büyükçekmece' kitabı ile Mimar Sinan’ın Büyükçekmece'de yaptığı tarihi 'Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü' minyatürünü hediye etti. Başkan Yüksel ise Başkan Akgün'e 'Kartal Tarihi' kitabı ve 'Kartal Heykelciği' hediye etti.

Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Hasan Akgün'e teşekkür etti.