BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, VELİBABA CEMEVİ'NDE MUHARREM İFTARINA KATILDI

10.09.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, muharrem ayı dolayısıyla Velibaba Cemevi ve Sivas Yıldızeli Yağlıdere Köyü Derneği'nde iftara katıldı. CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi de Başkan Yüksel'e eşlik etti. Başkan Yüksel, iftar sırasında ve iftarın ardından cem evindeki vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Muharrem ayı çok önemli bir aydır. Muharrem ayının dokuzuncu günündeyiz. Burada komşularımızla lokmalarımızı paylaşmak istedik. Bu ay matem ayıdır. Bu ayda canlar, oruç ve matem tutarak Hz. Hüseyin başta olmak üzere Kerbela şehitlerini anıyor. Tüm canların oruçlarının ve dualarının kabul olmasını dilerim. Allah birliğimizi, dirliğimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve komşuluğumuzu arttırsın. Çünkü hepimizin birbirimize ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Cem evi yetkilileri ise Başkan Gökhan Yüksel'i aralarında görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi.