BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

10.08.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kurban Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, "CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetimi nezdinde tüm partililerimize ve komşularımıza iyi bayramlar dilerim. Hepinizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar; sağlık ve huzur dolu günler dilerim." ifadelerini kullandı.

Genç yaşta yaşamını yitiren Turgut'u unutmadı

Başkan Gökhan Yüksel daha sonra, genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Gençlik Kolları Üyesi ve Kartalspor taraftarı Turgut Kadiz'in ölümünün 2. yılı münasebetiyle Kartallı Kazım Meydanı'nda düzenlenen anma programına katılmak üzere CHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan ayrıldı.