Kartal Belediye Meclisi, YouTube'dan ve LED bilgi ekranlarından canlı yayınlandı

02.07.2019

Kartal Belediye Meclisi'nin temmuz ayı ilk meclis toplantısı, Kartal Beldiyesi'nin YouTube sayfasından ve Kartal'daki parklarda, meydanlarda ve caddelerde yer alan bazı LED bilgi ekranlarından canlı yayınlandı.

Büyük ilgi gören meclis yayını, vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı. Kartal Belediyesi'nin meclis toplantısı, ilk kez Kartal Belediyesi'nin YouTube'daki sayfasından ve Kartal Belediyesi'nin ilçedeki parklarda, meydanlarda ve caddelerde yer alan bazı LED bilgi ekranlarından canlı yayınlandı.

Kartal Belediyesi'nin sonraki meclis toplantıları 3 ve 5 Temmuz'da yapılacak. Saat 15:00'da başlayacak her iki toplantı da Kartal Belediyesi'nin YouTube sayfasından canlı yayınlanacak.

Sonraki meclis birleşimlerini canlı izlemek için Kartal Belediyesi'nin YouTube hesabına buradan abone olabilirsiniz: https://www.youtube.com/kartalbld

1 Temmuz'da yapılan meclis oturumunun tekrarını izlemek için tıklayınız