KARTAL BELEDİYESİ, 2020-2024 STRATEJİK PLANINI HALK İLE HAZIRLIYOR

02.07.2019

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ‘MAHALLEMİ DİNLİYORUM’ ETKİNLİKLERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ‘Mahallemi Dinliyorum’ etkinliği kapsamında Kartal’ın tüm mahallelerinde gerçekleştireceği toplantılarda Kartal halkı ile bir araya gelerek, 2020-2024 Stratejik Planı’nı oluşturmak için vatandaşların görüş ve önerilerine başvuracak.

"Kartal'ı Komşularımızla Birlikte Yöneteceğiz" diyerek vatandaşı yönetim sürecine dâhil etmek isteyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatıyla Kartal’ın 20 mahallesinde; kentin önümüzdeki beş yıllık dönemini oluşturacak olan çalışmalar hakkında; mahallelilerin görüş, öneri ve değerlendirmeleri alınarak, Kartal Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarının planlama sürecine katkı sunmaları sağlanacak.

2-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında her gün yapılacak olan toplantıların ilk ikisi, 2 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. Başkan Gökhan Yüksel’in katılımıyla yapılacak olan toplantının ilki saat 18.00’da Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ardından saat 19.30’da Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’ın geleceğini Kartallılarla belirleyecek.

Sırasıyla ‘Mahallemi Dinliyorum’ etkinliğinin yapılacağı mahalleler şöyle;

2 Temmuz Salı saat 18.00 Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı
2 Temmuz Salı saat 19.30 Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı
3 Temmuz Çarşamba saat 17.00 Topselvi Mahallesi Şehit İbrahim Doğan Parkı (Yunus ve Yalı Mahallelerini de kapsıyor)

4 Temmuz Perşembe saat 18.00 Cevizli Mahallesi Çifteler Parkı
4 Temmuz Perşembe saat 19.30 Esentepe Mahallesi Mehmet Ali Büklü Parkı
5 Temmuz Cuma saat 18.00 Kordonboyu Mahallesi Çiğdem Parkı
5 Temmuz Cuma saat 19.30 Petrol İş Mahallesi Kartallı Kazım Meydanı
6 Temmuz Cumartesi saat 17.00 Soğanlık Yeni Mahalle Şehit Erdal Engin Parkı (Gümüşpınar Mahallesini de kapsıyor)

7 Temmuz Pazar saat 17.00 Karlıktepe Mahallesi Şehit Dursun Kaya Parkı (Çavuşoğlu ve Yukarı Mahallelerini de kapsıyor)

8 Temmuz Pazartesi saat 18.00 Orhantepe Mahallesi Şehit Semih Balaban Parkı
8 Temmuz Pazartesi saat 19.30 Atalar Mahallesi  Şehit Göksel Ağaçyetiştiren Parkı
9 Temmuz Salı saat 18.00 Yakacık Yeni Mahalle - Yakacık Çarşı Mahallesi Yakacık Meydanı
9 Temmuz Salı saat 19.30 Uğur Mumcu Mahallesi Ihlamur Parkı

Toplantılarımıza tüm halkımız davetlidir.