Başkan Gökhan Yüksel, İstanbul Şehir Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katıldı

30.06.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Şehir Üniversitesi'nin 2018-2019 akademik Yılı için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin Dragos Kampüsünde gerçekleşen mezuniyet törenine Başkan Gökhan Yüksel'in yanı sıra, Milli Eğitim eski Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Çelikcan, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Başkan Yüksel, Rektör Çelikcan ile birlikte, İletişim Fakültesi'ni birincilikle tamamlayan İbrahim Bayraktar'a birincilik plaketini ve diplomasını takdim etti.

Mezuniyet töreni sonrası bir açıklama yapan Başkan Yüksel, "İstanbul Şehir Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet törenlerine katıldık. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileriz" dedi.