“MAHALLEDE ŞENLİK VAR” PANAYIRI İLE KARTAL’IN SOKAKLARI ŞENLENECEK

31.05.2019

Kartal Belediyesi’nin 14-25 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği ”Mahallede Şenlik Var” panayırı ile Kartallı çocuklar, tatil sevincini doyasıya yaşayacak.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Başkan Gökhan Yüksel’in öncülüğünde yaz tatilinde çocuklara unutulmaz bir eğlence programı hazırladı. 14-25 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek ”Mahallede Şenlik Var” panayırı ile Kartal’ın sokakları tam 11 gün boyunca şenlenecek. Şenlikler boyunca Kartal’ın mahallelerinde çocuk sesleri yankılanacak.

Kartal’ın 11 farklı noktasında gerçekleşecek panayırda çocuklar; taş boyama, kum boyama ve maske atölyeleri, şişme oyun parkları, balon patlatma, birdir bir, çuval yarışı, yumurta taşıma, mendil ve sandalye kapmaca gibi unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları, sinema gösterimi ve çeşitli etkinliklerle Kartal’da çocuk olmanın ayrıcalığını yaşarken anneler de takı ve seramik atölyelerinde kendilerine zaman ayırabilecek.  Ayrıca panayır kapsamında 3 ayrı noktada saat: 21.00'da açık hava sinema gösterimi düzenlenecektir. Diğer mahallelerimizde de yaz ayı boyunca etkinliklerimiz devam edecektir.

Etkinlik Yerleri

14 Haziran Cuma: Hürriyet Mahallesi, Kaptan Ethem Sıral (Gökkuşağı) Parkı
15 Haziran Cumartesi: Esentepe Mahallesi, 75. Yıl Parkı
16 Haziran Pazar: Cevizli Mahallesi, Çifteler Parkı
17 Haziran Pazartesi: Petroliş  Mahallesi, Kartallı Kazım Meydanı
18 Haziran Salı: Yakacık Yeni Mahalle, Ali Bora (Kerimoğlu Ali) Parkı
19 Haziran Çarşamba: Atalar Mahallesi, Zeytinlik Parkı
20 Haziran Perşembe: Uğur Mumcu Mahallesi, Ihlamur Parkı
21 Haziran Cuma: Yukarı Mahalle, Ali Duranoğlu Parkı
21 Haziran Cuma: Cevizli Mahallesi, Cevizli Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Alanı
22 Haziran Cumartesi: Topselvi Mahallesi, Atatürk Parkı
24 Haziran Pazartesi: Gümüşpınar Mahallesi, Gümüşpınar Parkı
25 Haziran Salı: Çavuşoğlu Mahallesi, Kültür Parkı

Mahallelerde gerçekleşecek etkinliklerde; saat 13.00’da Atölyeler ve Şişme Oyun Parkları, saat 15.00’da  Unutulmaya Yüz Tutmuş Sokak Oyunları ve
17 Haziran Pazartesi Kartallı Kazım Meydanı, 18 Haziran Salı  Ali Bora (Kerimoğlu Ali) Parkı, 20 Haziran Perşembe Ihlamur Parkı'ında saat:21.00'da sinema gösterimi ile Kartallı minikler, eğlenceli bir yaz tatili geçirecek.