Kaymakam Abdullah Demir'den Başkan Gökhan Yüksel'e tebrik ziyareti

31.05.2019

İstanbul'un Kartal ilçesi Kaymakamı Abdullah Demir, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'den Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Gökhan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Kaymakam Demir ile Başkan Yüksel, ilçenin genel sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi ve Kaymakamlık arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında her zaman hazır olduklarını söyledi.

Başkan Gökhan Yüksel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Abdullah Demir'e teşekkür etti.