Başkan Gökhan Yüksel, çöken binadan yaralı kurtulan genci hastanede ziyaret etti

29.05.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 6 Şubat'ta Orhantepe Mahallesi'nde çöken Yeşilyurt Apartmanı enkazından 45 saat sonra yaralı olarak kurtulan 16 yaşındaki Mert Aydın'ı tedavi gördüğü Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Hastane yetkilileri ile görüşen Başkan Gökhan Yüksel, Mert Aydın'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Mert Aydın'ın doktoru, sağlık durumunun iyiye gittiği müjdesini verdi. Başkan Gökhan Yüksel, Mert Aydın'ı beraberindekilerle birlikte kaldığı odada ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Başkan Gökhan Yüksel'in yanı sıra Mert Aydın'ın ziyaretinde CHP’nin eski Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Eskişehir Milletvekilli Utku Çakırözer, Bilecik Milletvekilli Yaşar Tüzün ve CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi yer aldı.

Ziyaret sırasında Mert Aydın'a sevdalısı olduğu Fenerbahçe forması hediye edildi, taburca olduğunda birlikte Fenerbahçe maçına gitme sözü verildi.