CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİ, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞTI

16.05.2019

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, RAMAZAN’IN 10. GÜNÜNDE ORUCUNU, CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE AÇTI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Ayı’nın 10. günüde orucunu, Kartal Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde verilen iftarda, vatandaşlarla birlikte açtı.

Kartallı vatandaşlar, Kartal Belediyesi’nin 20 farklı noktaya kurduğu mahalle iftarları ile Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ruhunu, bereketli sofralarda paylaşmaya devam ediyor. Mahalle iftarları kapsamında her akşam farklı bir mahallede orucunu açan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in son durağı ise Cumhuriyet Mahallesi oldu. Yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Gökhan Yüksel, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

İftar programına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. İftar öncesinde masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyen Başkan Gökhan Yüksel’e mahalle halkı da yoğun ilgi gösterdi. Katılımın oldukça fazla olduğu iftar programında orucunu vatandaşlarla birlikte aynı sofrada açan Başkan Gökhan Yüksel, iftar saatinde okunan duaya da eşlik etti.

İftarın ardından "Türk Tasavvuf Müziği" konseri, "Semazen" gösterisi ve "Karagöz Tatlıcı" adlı gölge oyunu sergilendi. Etkinlikleri vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Gökhan Yüksel, kendisiyle konuşmak isteyen mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Gökhan Yüksel, her biriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.