KARTAL BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR

15.05.2019

Her yıl Kartallı çocuk ve gençlerin yaz dönemini, spor aktiviteleriyle geçirebilme imkânı buldukları Kartal Belediyesi Yaz Spor Okulu için kayıtlar, 20-28 Mayıs tarihleri arasında alınmaya başlıyor.

Kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu Yaz Spor Okulu’nda öğrenciler; futbol, basketbol, hentbol, voleybol, dans, Survivor, Uzakdoğu sporları, jimnastik, masa tenisi, badminton, sinema ve akıl oyunları branşları alanında eğitim alacak. Kartal’da ikamet eden 7-12 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet sunacak olan Yaz Spor Okulu eğitimleri; 1. Dönem: 17 Haziran – 12 Temmuz, 2. Dönem: 15 Temmuz – 9 Ağustos ve 3. Dönem: 19 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında verilecek.

Kayıtlar; Kartal Belediyesinin resmi web sayfası olan www.kartal.bel.tr adresinden 20-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.