RAMAZAN’IN BEREKETİ BU KEZ ATALAR’DA PAYLAŞILDI

14.05.2019

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, RAMAZAN’IN 8. GÜNÜNDE DE VATANDAŞLARLA AYNI SOFRADA BULUŞTU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan’ın 8. gününde orucunu, Kartal Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi'ndeki Şehit Göksal Ağaçyetiştiren Parkı'nda verilen iftarda, vatandaşlarla birlikte açtı.

Ramazan Ayı’nın tüm güzelliklerinin yaşandığı Kartal’da, ilçenin 20 farklı noktasına kurulan mahalle iftarları ile sofralar bereketlenmeye devam ediyor. Her gün bir başka mahallede orucunu vatandaşlarla birlikte açan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in son durağı, Atalar Mahallesi’nde kurulan iftar sofrası oldu. Kartal Belediyesi tarafından Şehit Göksal Ağaçyetiştiren Parkı'nda verilen iftara Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Başkan Gökhan Yüksel, iftar saatinin gelmesiyle birlikte okunan duanın ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Kartal Belediyesi'nin kurduğu iftar noktasında vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel’e mahalle sakinlerinin yanı sıra; çocuklar da yoğun ilgi gösterdi. Çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkan Gökhan Yüksel, her biriyle de yakından ilgilendi.

İftarın ardından "Türk Tasavvuf Müziği" konseri ve "Karagöz İş Arıyor" adlı orta oyunu sergilendi. Başkan Gökhan Yüksel her iki etkinliği de vatandaşlar ve bir an olsun kendisini yalnız bırakmayan çocuklarla birlikte izledi.