BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, MİNİK SANATÇILARI ZİYARET ETTİ

13.05.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde eğitim alan öğrencileri ziyaret etti ve çocuklarla birlikte şarkı söyledi.

Kartal Belediyesi Sahil Bina’da bulunan Sanat Akademisi’ni ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Sanat Akademisi’nde eğitim alan çocuklar, tüm yeteneklerini sergileyerek muhteşem bir müzik dinletisi sundu. 12 Mayıs Anneler Günü’nde gerçekleşen ziyaret sırasında çocuklar, “Benim Annem Güzel Annem” şarkısını seslendirdi. Çocukların performansını çok beğenen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minikleri tebrik ettikten sonra çocuklar ile birlikte aynı şarkıyı seslendirdi.

Sanat Akademisi’nde eğitim alan çocuklarını izlemeye gelen velilere de sanata olan duyarlıkları ve verdikleri destekler için teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, salonda bulunan annelerin, Anneler Günü’nü kutladı.