MÜHENDİS, MİMAR VE ESNAF ODALARINDAN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET

13.05.2019

Mühendis, mimar ve esnaf odalarının başkan ve yöneticileri, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kartal Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarete; Kartal Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz ve Yönetimi, Kartal Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Çelik ve Yönetimi, Kartal Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve Kartal Temsilciliği Yöneticileri ile Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Bölge Temsilciliği Yöneticileri katıldı. Misafirler, Başkan Gökhan Yüksel’i ayrı ayrı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Gökhan Yüksel de oda başkanları ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.