KARTAL BELEDİYESİ’NDEN “ÇOCUK İSTİSMARI VE MAHREMİYET” SEMİNERİ

13.05.2019

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ebeveynleri bilinçlendirmeyi amaçlayarak birçok seminer, panel, konferans düzenleyerek eğitimler veren Kartal Belediyesi, “Çocuk İstismarı ve Mahremiyet” konulu bir seminere ev sahipliği yapıyor.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleşecek olan seminerde; Pedagog Gözde Erdoğan; çocuğa yönelik fiziksel ve duygusal istismar ile çocukların mahremiyet alanı hakkında anne ve babaların dikkat etmesi gereken konuları ele alacak.

16 Mayıs Perşembe günü, 14.00’da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yetişkinlere yönelik düzenlenecek olan seminerimize, tüm ebeveynler davetlidir.