BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ÇIRÇIR CAMİİ’NDE TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

07.05.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi tarafından onarım çalışmaları tamamlanan Çırçır Camii’ni ziyaret ederek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çırçır Camii’nde; onarım, izolasyon ve badana boya işleri tamamlanmıştı. Ramazan Ayı öncesi ibadete hazır hale getirilen camide incelemelerde bulunan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve beraberindeki heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kartal Belediyesi heyetinin ziyaretine eşlik eden Çırçır Camii Derneği Başkanı Yılmaz Kılıç, caminin eski halini anlattıktan sonra gerçekleştirilen onarım ve temizlik çalışmaları için Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de, “Kartal’da bütün ibadethanelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman hazırız.” dedi.