BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, EREDEF’İN DÜZENLEDİĞİ KAHVALTI PROGRAMINA KATILDI

14.04.2019

“Artık Bayrak Yarışı Bitti, Hizmet Vakti Başladı”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, EREDEF’in (Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu) düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Programda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Artık bayrak yarışı bitti, kucaklaşma ve hizmet vakti başladı” dedi.

Erzincan Refahiye Dernekler Fedarasyonu’nun düzenlediği kahvaltı programına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; EREDEF Başkanı Mahmut Kumbar, EREDEF Kadın Kolları Başkanı ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Özlem Bulut, federasyona bağlı yöre ve köy dernek başkanları katıldı.

Programda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Seçim çalışmaları kapsamında birçok yerde komşularımız, hemşerilerimizle bir araya geldik. Aslında tatlı bir koşturmacaydı. Bilmediğimiz bir yer değildi. Çünkü burada doğup büyümemin, Başkan Yardımcılığı yapmış olmamın avantajıyla kendimizi anlatmamız çok zor olmadı. Kendimizi anlatmamızın zor olmamasının en büyük etkenlerinden biri de sizin gibi kıymetli dostlarımızın olmasıydı. Bu yüzden ben bütün dernek başkanlarıma, federasyon başkanıma, kadın kolu ve gençlik kolu başkanıma kısacası bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Siyasi parti ayırt etmeksizin çok güzel sohbetlerimiz oldu. Oy veren, vermeyen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Şimdi tüm Kartal’ı kucaklayan anlayışımızla, 468 bin kişinin Belediye Başkanı olmak için koşturacağız. Artık bayrak yarışı bitti, kucaklaşma ve hizmet vakti başladı. Umarım buradaki sevgi ve birlik; Kartal’a, İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye örnek olur” dedi.