BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

08.04.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Hanife Gül ve Oğuzhan Nurhat çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Aydos’ta bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen nikâh töreninde genç çiftin nikâh şahitliklerini MHP Eski Milletvekili Durmuş Ali Torlak yaptı. Nikâh törenine katılan Kartal Belediye Meclis Üyeleri; Olcay Özgön, Mukadder Gürcan ile genç çiftin ailesi ve sevenlerinin huzurunda nikâhlarını kıyan Başkan Gökhan Yüksel, Hanife ve Oğuzhan çiftine mutluluklar dileyerek Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Gökhan Yüksel daha sonra evlilik cüzdanını çiçeği burnunda çifte teslim etmesi için MHP Eski Milletvekili Durmuş Ali Torlak’a takdim etti. Durmuş Ali Torlak da aile cüzdanını genç çifte takdim ederek kendilerine mutluluklar diledi.