BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL İLK NİKAHINI KIYDI

07.04.2019

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başkanlık mazbatasını aldıktan sonra ilk nikâhını kıydı. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; Özgecan Karakuş ve Emrah Çelik çiftinin nikâhlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Özgecan Karakuş ve Emrah Çelik çiftinin mutlu günlerine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra çiftin ailesi ve sevenleri katıldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal Meclis Üyeleri Yılmaz Tuncer ve Umut Daştan yaptı. Nikah töreninin ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.