KARTAL BELEDİYESİ, LALE ŞENLİĞİ’NİN 8’İNCİSİNİ DÜZENLİYOR

26.03.2019

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün çabalarıyla geleneksel hale gelen Lale Şenliği’nin 8.si, rekonstrüksiyon çalışmasıyla Kartal’da hizmete sunularak Türkiye’de nadir görülen sanat ve gençlik merkezlerinden Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, İstanbul'da lalelerin saraylara Soğanlık'tan götürülmesinden yola çıkarak geleneksel hale getirdiği Lale Şenliği'nde, bu yıl da vatandaşlara binlerce lale soğanı dağıtılacak.

Lale Şenliği’ne tüm halkımız davetlidir.

Saat: 15.00
Tarih: 29 Mart 2019 Cuma
Yer: Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi Bahçesi (Gümüşpınar Mah. Gözlem Sk. Şehit Musa Saç Parkı Yanı)