ÖZGÜR BALONLAR SERGİSİ KARTAL’DA ZİYARETE AÇILDI

12.03.2019

Yakacık Yakakent Sitesi kursiyerleri tarafından hazırlanan, “Özgür Balonlar” resim sergisi, Kartal Belediyesi’nde ziyarete açıldı.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda ziyarete açılan sergiye; Kartal Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Yusuf Altay ile Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Âdem Uçar’ın yanı sıra sanatsever Kartallılar katıldı.

Serginin açılış töreninde, Kartal Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Yusuf Altay, kurdele kesti. Açılışta konuşan Altay, “Bu güzel eserleri ortaya çıkaran ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ressam Nuray Man’ın öğrencileri tarafından hazırlanan sergide 62 resim yer alıyor. Karakalemden yağlıboyaya kadar farklı tekniklerde eserleri barındıran sergide 10’u çocuk, 17’si yetişkin toplam 27 kursiyerin emeği bulunuyor.

Serginin açılışında konuşan Ressam Nuray Man, “Bütün kadınları resim yapmaya davet ediyorum. Sanatın insanın gelişimine önemli katkılar yaptığına inanıyorum. Ayrıca sergimize verdiği destekler için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Meraklıları, sergiyi 14 Mart tarihine kadar Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda ziyaret edebilecek.