ANADOLU TASARIM ATÖLYESİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

06.02.2019

Anadolu Tasarım Atölyesi üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Anadolu Tasarım Atölyesi üyelerinin yanı sıra, TAK (Tasarım Araştırma Katılım) Kartal Kurucusu ve Şehir Planlamacısı Faruk Göksu da hazır bulundu.

Başkan Altınok Öz’den Genç Tasarımcılara Teşekkür

Başkan Altınok Öz ziyarette yaptığı konuşmada; “Anadolu Tasarım Atölyesi’nin kuruluşu, Tasarımcılar Kapadokya’da ve Ada Kartal Otel’de gerçekleşen, TAK Kamp sonucunda gerçekleştirildi. Genç tasarımcılarımızı, kent planlanmasına dâhil etmek amacıyla birçok çalışma gerçekleştirdik. Anadolu Tasarım Atölyesi’nin çok güzel işler yapacağından şüphem yok. Bugün gerçekleştirdikleri ziyaret için de kendilerine teşekkür ediyoruz. Anadolu Tasarım Atölyesi’ne, çıktıkları yolda başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.