KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİNİN MUTLU GÜNÜ

14.08.2018

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Ezgi Çakıl ve Ergül Bozkurt çiftinin nikâhlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâh törenine genç çiftin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Nikâh töreninin ardından evlilik cüzdanını çifte vermek üzere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay’dan alan Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün, çiçeği burnunda çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını kendilerine takdim etti.