SAĞLIKLI YAŞAM, BİLİNÇLİ SPOR ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

10.07.2018

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün başlattığı “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliği ile Kartal’da spor sokağa taşınmaya devam ediyor.

Kartallı vatandaşların uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli bir şekilde spor yapmalarının hedeflendiği, Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliği 14 Temmuz 2018 tarihinde başladı.  Etkinlik, her Cumartesi ve Pazar 08.00-09.30 saatleri arasında “Şehit Turan Damgacı Parkı, Yakacık Bayram Demirkol (Havuzlu) Parkı ve Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yapılacaktır. Ücretsiz etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.