Eğitim yardımı

14.09.2018

Eğitim yardımından faydalanmak isteyen üniversite öğrencilerinin 20 Eylül – 15 Ekim 2018 tarihlerini kapsayan dönemde www.kartal.bel.tr adresi E-Belediye/Online İşlemler/EğitimYardımıBaşvuru kısmından başvuru formunu doldurarak yapmaları önemle rica olunur.

Eğitim yardımından faydalanmak isteyen üniversite öğrencilerinin 20 Eylül – 15 Ekim 2018 tarihlerini kapsayan dönemde www.kartal.bel.tr adresi E-Belediye/Online İşlemler/EğitimYardımıBaşvuru  kısmından başvuru formunu doldurarak yapmaları önemle rica olunur.

Eğitim yardımından yararlanma şartları:

* Hanenin toplam geliri, TÜİK verilerine göre belirlenen 2018 yılı yoksulluk sınırı olan 5.584 tl miktarını geçmemek,
* Yabancı uyruklu öğrenciler, yabancı ülkede eğitim gören, yüksek lisans, doktara, uzaktan öğretim, açıköğretim öğrencileri ve %100 burslu olmayan özel üniversite öğrencileri eğitim yardımından yararlanamayacaklardır,
* Öğrencinin Kartal'da ikamet ediyor olması gerekmektedir,
* Aynı aileden ve haneden sadece bir öğrenciye eğitim yardımı verilir,
* Belediyemizde görev yapan memur, sözleşmeli, kadrolu işçi statüsünde çalışanlar, eş ve çocukları başvuramaz,
* Başvurular değerlendirildikten sonra, onaylanan başvuralar ve ödeme tarihleri SMS ile bildirilecek olup, www.kartal.bel.tr web adresi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Başvurular değerlendirildikten sonra, onaylanan başvurular ve ödeme tarihleri sms ile bildirilecek olup, www.kartal.bel.tr adresinden takip edilebilir.

Son 50 Duyuru