"KÖMÜR MÜ? ÖMÜR MÜ? isimli bisiklet turu"

26.04.2016

Kömür Madenciliği ve Termik Santrallerin çevreye etkilerine dikkat çekmek amacıyla TEMA Vakfı Kartal İlçe Sorumluluğu tarafından TEMA gönüllülerinin katılımıyla "KÖMÜR MÜ? ÖMÜR MÜ? isimli bisiklet turu" etkinliği gerçekleştirilecektir. Bisiklet turu etkinliğine katılanlar belirlenen güzergah boyunca bisiklet süreceklerdir.

Bisikletlerden oluşan konvoy 22/05/2016 tarihinde pazar günü saat: 09.30'da Kartal Meydanı Atatürk anıtı önünden tura iştirak edeceklerin toplanması ile başlayacak, sahil yolundan Caddebostan güzergahında sona erecektir.

Son 50 Duyuru