Kanser tarama Programları

26.04.2016

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı'nın yürütmekte olduğu kanser tarama programları kapsamında Mobil Mamografi aracı 25 Nisan 2016 tarihi itibari ile ilçemiz sınırları içerisinde (Soğanlık orta Mah. Atatürk Cd. Çamağacı sk. no:2 Soğanlık Aile Sağlığı Merkezi ve Soğanlık Kültür Merkezi bahçesi) adresinde 31.05.2016 tarihine kadar hizmet verilecektir.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanlığı'nın yürütmekte olduğu Kanser Tarama Programları kapsamında Mobil Mamografi aracı 25 Nisan 2016 tarihi itibari ile ilçemiz sınırları içerisinde (Soğanlık orta Mah. Atatürk Cd. Çamağacı sk. no:2 Soğanlık Aile Sağlığı Merkezi ve Soğanlık Kültür Merkezi bahçesi) adresinde 31.05.2016 tarihine kadar hizmet verilecektir.

Son 50 Duyuru