Eğitim Yardımı

28.09.2015

Eğitim yardımı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca üniversite öğrencilerine eğitim yardımı imkanı sağlıyor. Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 2016-2017 eğitim öğretim yılında Kartal ilçe sınırları içerisindeki ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine verilecek olan eğitim yardımı için başvurular başladı. Eğitim yardımından faydalanmak isteyen üniversite öğrencileri, 26 Eylül-14 Ekim 2016 tarihlerini kapsayan dönemde başvuru formunu doldurarak müracaatta bulunabilir.

Eğitim yardımından yararlanma şartları

Eğitim yardımından yararlanamayacaklar