Ambalaj Atıklarının Mahallelere Göre Toplama Listesi

08.03.2012

Ambalaj Atıklarının Mahallelere Göre Toplama Listesi

Kartal Belediyesi olarak kurumsal misyonumuzun temelini teşkil eden, kentlilik bilincini arttırmak ve ekolojik kent yaşamının sürdürülebilir bir çevrede gerçekleşmesi, ürettiğimiz tüm hizmetlerin esasını oluşturmaktadır. Söz konusu hizmetlerin öznesi olan sizlerin bu süreçte edindiği bilinç, üstlendiği sorumluluk önem taşımaktadır. Kartallılar olarak hepimiz ortak sorumluluklar ve duyarlılıklar geliştirerek, gerçekleştirilecek tüm uygulamalara destek vermeli ve sahip çıkmalıyız.

Ambalaj atıkları aralarında Yukarı Mahalle, Karlıktepe, Soğanlık Yeni Mahalle, Kordonboyu’nun olduğu mahallelerde başlatılan uygulamayla toplanmaya devam ediyor.  Diğer 16 mahallede de talep üzerine çalışma yapılmaktadır.

Siz de atıkların adresinizden alınmasını istiyorsanız; Alo Çevre Hattı’yla iletişime geçebilir, sorumlu personelimizden bilgi alabilirsiniz.

Ambalaj Atıklarının Mahallelere Göre Toplama Listesi için tıklayınız

Son 50 Duyuru